Këtë të shtunë në “Goca dhe Gra” ka qenë e ftuar Paloma. Ndryshe nga më parë ajo ka dalë për herë të parë në një intervistë me burrin e saj Andrei pas gjithë polemikave dhe debateve që ndodhën në Big Brother.

Ata kanë sqaruar se vendosën të tregonin historinë e tyre për tu kthyer në një frymëzim për të tjerët ndonëse situata u keqkuptua.

Më tej Andrei dhe Paloma kanë treguar se shumë herë kanë debatuar dhe kanë menduar edhe divorcin, por kjo gjë kalon sapo qetësohen nga nervat.

Gjithashtu edhe familjet e tyre e kanë kuptuar këtë që ka ndodhur, për shkak se e dinin shumë mirë që ishte një histori frymëzuese.

Ata u shfaqën tejet të dashuruar edhe kanë bërë një lojë, ku u kuptua se e njohin mjaft mirë njëri tjetrin. Sigurisht që nuk kanë munguar as puthjet dhe fjalët e bukra mes tyre, për më tepër ndiqni episodin e plotë:

Top Channel