Mihrije Braha dhe Naim Abazi janë bërë pjesë e Për’puthen Prime.

Herë pas here janë ftuar si opinionistë, por këtë herë ishin pjesë e një lojës “dënim apo e vërtetë” të organizuar nga produksioni.

Mihrija nuk iu përgjigj pyetjes, pranoi dënimin. Dënimi për të ishte që një nga konkurrentet e programit t’i bënte një performancë hot.

Mikela u bë pjesë e dënimit të tyre dhe nuk hezitoi të ngrihej në këmbë dhe të fillonte të zhvishte Naimin, ndërsa Mihrija e mori të gjithë këtë situatë me sportivitet.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel