Gjatë takimit me Anën, Bledi tha se i pëlqejnë femrat e mbushura teksa ajo i tha se është ndjerë keq nga komentet që ka marrë për gjoksin.

Kjo nxiti diskutime me vajzat e tjera në studio, mes tyre edhe Mikela, të cilës Bledi i sqaroi se çfarë donte të thoshte me deklaratën e tij.

Bledi: Më pëlqejnë vajzat që janë të mbushura në trup, të kesh çfarë të prekësh.

Mikela: I pëlqejnë femrat agresive dhe si pëlqejnë femrat e holla.

Bledi: Thashë i pëlqej femrat agresive, nuk i pëlqej femrat e mbushura në trup. Nuk jam kundër atyre që kanë gjoks e kështu gjërash. E kisha në kuptim tjetër, e hollë në kuptimin dërrasë fare, pa forma.

FOTO GALERI
1/13

Top Channel