Efi, konkurrentja e re në Për’puthen ka shprehur pëlqim për Bashkimin.

Sipas saj, edhe Bashkimi ka pëlqim fizik për të, por ndërhyri Alvisa duke i dhënë mendimin e saj. Më pas Bashkimi i bëri të qartë se ka pëlqim të madh për Alvisën dhe nuk dëshiron që ajo ta marrë për dobësi. Nuk mungoi edhe komenti i tij për Efin.

Alvisa: Nuk më shqetëson fare.

Bashkimi: Sigurinë që ja kam dhënë Alvisës e shohin të gjithë, thjesht nuk dua ta marrë për dobësi.

Alvisa: Atëherë ne të tjerët të tërhiqemi.

Bashkimi: Kjo ka sepse unë ia kam dhënë.

Alvisa: Nëse të zgjedh do jem thjesht një provë?

Bashkimi: Kuriozitet mund të kem, askush nuk është provë për mua. Pëlqim të madh e kam thënë 30 herë për të.

FOTO GALERI
1/7

Top Channel