Tingëllon çuditshëm, por shpesh, është një buzëqeshje e ndritshme që i ndihmon aktorët dhe yjet e tjerë të bëhen të famshëm.

Por jo të gjithë kanë lindur me dhëmbë të përsosur. Për këtë arsye, ata vendosin të shpenzojnë shumë kohë dhe para për të buzëqeshur lirshëm në filma dhe në evente publike. Disa njerëz rregullojnë papërsosmëritë, disa bëjnë zbardhim ndërsa të tjerë kërkojnë një ndryshim të plotë.

Të famshmit duken simpatikë edhe para se të shkonin te dentisti për këto ndërhyrje, por tani duken të mahnitshëm.

Burimi: Bright Side

FOTO GALERI
1/16
Meghan Markle

Top Channel