“Në Baldushk që prej 2018-ës s’ka furgon për fëmijët”/ Kushi: Takim me kryetarët e bashkive

25/10/2021 20:15

Partia Demokratike ka paraqitur një nga problemet që prek fëmjët në zonat e thella të vendit, atë të transportit në shkollë.

“Në Baldushk prej vitit 2018 nuk është vënë një furgon në dispozicion. As banorët nuk kanë mundësi të vijnë në Tiranë”, the deputetja e PD-së, Orjola Pampuri.

“Kemi lënë takim me kryetarët e bashkive. Ata e dinë shumë mirë problemin dhe do ketë një shpjegim patjetër”, tha Kushi.

Top Channel