I vihet flaka vendgrumbullimit të plehrave në Laç, zjarri aktiv prej 3 ditësh

25/10/2021 11:30

Një vend grumbullim mbetjesh që ndodhet mbi kodër rezervuar në Laç është kthyer në shqetësim për banorët.

Ndonëse ka prej vitesh që aty nuk hidhen  më mbeturina, prej tre ditësh u është vënë flaka.

Tymi dhe ajri i ndotur është bërë shqetësim për banorët, ndërsa kjo situatë vazhdon ende dhe nuk ka asnjë

Djegia e madhe kaotike e mbeturinave në zonën e Laçit, bëhet në rrugën që të çon drejt Kishës së kësaj zone.

Top Channel