Bashkimi ka kërkuar që të vijojë njohjen me Alvisën, të cilën e ftoi në kërcim. Ajo nuk hezitoi të pranonte, pavarësisht se ai refuzoi takimin me të para disa kohësh.

Teksa po kërcenin dhe po shijonin praninë e njëri-tjetrit, Alvisa i tha: “Shyqyr e bëre bam.” Më pas e pyeti përse e ftoi në kërcim, ndërsa Bashkimi iu përgjigj “se do të vazhdojë njohjen.”

Përgjigja e Alvisës ishte e shkurtër: “U këpute fare” dhe të dy filluan të qeshnin. Në fund i solli dhe një buqetë me lule,  të cilat shoqëroheshin me një pusullë ku shkruhej: “Ti e meriton…”

FOTO GALERI
1/18

Top Channel