Pas takimit me Brunon, ku është komentuar edhe debati i ashpër që pati Antonia me Alvisën, ka ndërhyrë Mikela.

Ajo i ka bërë të qartë Antonias se gjeste të tilla mund t’i bëjë me vajza të urta, ndërsa ajo duket se e “paralajmëron” duke i thënë se mund t’i vijë radha edhe asaj.

Antonia: Mikela nuk shoh fare konkurrencë.

Mikela: Nëse nuk e sheh, nuk ka pse të acarojë zëri.

Antonia: Më mirë të merrej me faktin që Bfruno po rrinte në Instagram. E kuptoj Mikelën që tha se nuk kishte emocion takimi që shyqyr mori një përqafim.

Mikela: Një përqafim dhe shumë më shumë. Debati jonë ka më shumë emocion se takimi juaj.

Antonia: Cfarë do japësh më vonë?

Mikela: Nuk është punë për ty.

Antonia: Qëndro vetja Mikela.

Mikela: Nuk di të bëj skena.

Antonia: Kush e ka treguar këtu gangsterllëkun?

Mikela: Do rritesh. Kush je ti moj ti cohesh tjetrës para fytyrës?

Antonia: Antonia Gjoka mëqë se dike.

Mikela: E ke bërë me këtë që është shumë e qetë se me mua e shihje.

Antonia: Mund të të vijë dhe radha ty ta bëjmë.

Pas këtij debati, Bruno tha se Ritvana i pëlqen se është dëgjuese e mirë dhe thekson se ndonjëherë ka nevojë për këtë gjë.

FOTO GALERI
1/12

Top Channel