Ritvana vendosi që të mbyllë takimin me Artanin pas batutës së gabuar që bëri duke e ftuar në shtëpi që të pastrojë.

Ajo u nevrikos keq dhe i tha se mezi priste të dilte në takim të hidhte kunja, në vend që të përpiqej ta bënte për vete.

Ritvana: Je më shumë tek bashkëjetesa apo me familjen?

Artani: Privatësinë e dua shumë.

Ritvana: Jeton vetëm?

Artani: Mund të bësh një xhiro nga shtëpia ime të bësh pak punët e shtëpisë.

Ritvana: Si më konsideron mua? Harroje paracetamolin.

Artani: U preke? Të kërkoj falje.

Ritvana: Mezi prisje të dilje në takim të hidhje kunja.

Artani: Mirë e lëmë… Mbyll veshët.

Ritvana: Po mirë meqë mbylle veshët, e mbyllim dhe takimin. Keni mbaruar me Mikelën dhe vini këtej nga unë.

FOTO GALERI
1/7

Top Channel