Në pjesën e tretë të takimit, Bashkimi ishte tepër i afërt me Mikelën. Mes tyre nuk munguan edhe prekjet dhe puthjet.

Bashkimi ka treguar se ka tërheqje fizike për Mikelën dhe ia ka bërë të qartë se çfarë pret nga femra që do të ketë në krah.

“Më pëlqejnë vajzat që janë me këmbë në tokë, dhe selektive”, i tha Bashkimi duke i dhënë mesazh të qartë.

Ndërsa më pas, Mikela e pyeti nëse do e bëjë ai që të jetë selektive dhe Bashkimi iu përgjigj “po”.

FOTO GALERI
1/11

Top Channel