​10 gjërat që çdo mashkull bën kur ndalon së dashuruari një grua

18/10/2021 22:49

Mos qëndroni me dikë që nuk ju respekton dhe nuk ju do. Mblidhni guximin për t’u larguar dhe së shpejti do të gjeni dikë që meriton dashurinë tuaj.

Këto janë shenja që ai, për fat të keq, nuk kujdeset më për ju.

-Ai nuk ju tregon dashuri, vëmendje

Ai nuk kalon shumë kohë me ju, nuk ju tregon se sa i rëndësishëm jeni. Ai nuk ju tregon më butësi, për më tepër, ai ju shmang dhe ndihet në siklet kur e rrihni ose kur i jepni butësi.

-Mendon për vajzat e tjera

Duket se ju jeni në një lidhje me të dhe ai duhet të mendojë për ju, dhe të mos i drejtohet të gjithëve. Ai nuk përpiqet më të të bëjë përshtypje, por edhe vajzat e tjera. Pyesni veten.

-Ju nuk flisni si dikur

Komunikimi është çelësi i një marrëdhënieje të suksesshme. Nëse nuk flisni dhe distancoheni nga njëri-tjetri, ky është një problem. Mundohuni ta zgjidhni problemin me një bisedë normale, jo duke bërtitur.

-Gjithmonë ju fajëson

Në vend që të pranojë atë që nuk i përshtatet dhe të përpiqet të zgjidhë problemin, ai nuk do ta pranojë gabimin, por do t’ju fajësojë. Është më e lehtë.

-Nuk ju mbështet

Në vend që të jetë atje me ju, ai ju lë të merreni me disa gjëra vetë.

-Gjen justifikime vetëm për të mos qenë me ju

Ai është gjithmonë shumë i zënë, ka gjithmonë më shumë punë për të bërë. Kur të jeni të rëndësishëm për të, ai do të gjejë të paktën një moment për ju në të gjitha këto angazhime.

-Planet e tij nuk ju përfshijnë

Ai nuk planifikon më asgjë me ju dhe ju ndiheni të refuzuar.

-Nuk tregon respekt

Ai duhet të të respektojë. Çfarë do të bësh me dikë që nuk të respekton?

-Nuk dëshiron të shpjegojë

Në vend që t’ju shpjegojnë disa gjëra, ata do të bëjnë sikur nuk duhet të jeni të interesuar për to. Ai nuk duhet t’ju tregojë se çfarë mendon në të vërtetë.

-Ndihesh e mjerë

Në një lidhje, duhet të jeni të lumtur, të dashur dhe të mos ndiheni të mjerë dhe të poshtëruar. Mos ia lejo vetes këtë./KosovaPress/

Top Channel