Flamingo në liqenin e Ohrit. Ndalesa në rrugën drejt lagunave tona

17/10/2021 11:47

Për të disatin vit radhazi Flamingot janë ndalur sërish në liqenin e Ohrit dhe këtë vit më të shumtë në numër.

Sipas specialisteve ndalesa e tyre nuk është e gjatë në kohë por thjeshtë për pak pushim, pasi destinacioni i tyre përfundimtar është Laguna e Nartës dhe Karavastasë.

Liqeni i Ohrit përgjatë viteve të fundit krijon cekëtira të theksuara si pasojë e uljes së nivelit të ujit kjo është një nga arsyet kryesore se përse Flamingot ndalojnë për disa ditë pushimi.

Top Channel