Argjendi i rreshton arsyet përse duhet të kthehet në Për’puthen, Ritvana zbulon bisedën në telefon

16/10/2021 22:15

Argjendi ka kërkuar që të flasë me Ritvanën duke i treguar arsyet përse duhet të kthehet në programin e dashurisë dhe të vijojë njohjen me të.

Argjendi përmendi faktin që është vajzë e fortë dhe duhet t’i bëjë ballë cdo gjëje dhe se nuk ka bërë asnjë gabim.

Ndërsa Ritvana zbuloi telefonatën kur Argjendi i bëri të qartë se nuk do të largohet nga Për’puthen sepse do të vijojë njohjen me vajzat e tjera.

Argjend: Ka disa arsye pse duhet të kthehesh në program.

Ritvana: Ti… dhe çunat e tjerë. (Qeshin)

Argjend: Një pëlqim që është reciprok dhe e ndjejmë të dy. Është keq të lihet në gjysmë.

Ritvana: Nëse dëshira është e madhe, ekzistojnë gjërat dhe jashtë.

Argjend: Absolutisht, por kemi hyrë në një program për të njohur njerëz dhe dalim në momentin kur kemi disa siguri për njëri-tjetrin. Nuk jemi në atë nivel. Arsyeja tjetër është se je një femër shumë e fortë dhe është cilësia që më pëlqen më shumë tek ti.

Ritvana: Në momentin që unë u dorëzova, the që nuk je më e fortë.

Argjend: Të jesh e fortë është të rrish e t’i bësh ballë.

Ritvana: Jam shumë e ndjeshme dhe pse nuk e shpreh.

Argjend: Ashtu jam edhe unë, por i bëjmë ballë gjërave. Një arsye tjetër është se nuk ke bërë asnjë gabim.

Ritvana: Po pse duhet të rri të bind të gjithë Shqipërinë për gjëra që nuk ekzistojnë.

Argjend: Çfarë mendojnë të tjerët nuk ka rëndësi për aq sa e njohim veten tonë.

Ritvana: Në telefonatë më ke thënë se nuk do të tërhiqem dhe do të vijoj të njoh vajzat e tjera.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel