Mikela ka hedhur akuza të rënda ndaj Argjendit, duke i thënë se ai ka tentuar që ta puthë.

Por djali nga Kosova e ka mohuar duke theksuar se nuk është e vërtetë.

Mikela: Një ndryshim nga Argjendi dhe Edi të dy i kam përcjellë në makinë. Argjendi ka tentuar të më puthë, kurse Edi jo.

Argjendi: Unë nuk kam tentuar që të të puth.

Mikela: Unë të kam thënë jo.

Argjendi: Unë të kam dhënë një puthje në faqe dhe ti je larguar se mos po provoj diçka më shumë.

Mikela: Mos u shqetëso se nuk të bie imazhi.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel