Puntatën e sotme në Për’puthen po transmetohet takimi i Hysenit dhe Adës.

Ai ishte një takim jo si gjithë të tjerët, sepse Ada e bombardoi me pyetje dhe ngacmime në lidhje me Alvisën. Hyseni nuk ka dashur që t’i kthejë përgjigje Adës, e cila sërish ka këmbëngulur nëse ata kanë lidhje me njëri-tjetrin.

Hyseni ka treguar se ai ka sakrifikuar shumë në lidhje me jetën e tij, pasi kishte prindërit sëmurë.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel