Mikela dhe Jurgeni u përfshinë në debate të forta deri në ofendime këtë të hënë në Për’puthen.

Jurgeni e kishte ftuar vajzën që t’i kërkonte falje për debatin që kishin pasur, por Mikela i tha se nuk e konsideron fare në program.

Në këtë moment Melik e mban nga krahët Mikelën, e cila u nis drejt Jurgenit.

Të gjitha vajzat kanë kërkuar eliminimin e Jurgenit, pas deklaratës së fortë ofenduese.

Ai e ka ofenduar rëndë atë, duke i thënë se “shet veten për 5 mijë lekë”. Kjo solli reagimin e Mikelës, e cila u ngrit nga vendi dhe iu drejtua djalit.

Jurgen: Doja të të takoja për të të kërkuar falje që ti të arrish të më njohësh më mirë mua si njeri.

Mikela: Doje të më kërkojë falje në kafe mua? S’kam pse, dukesh se çfarë njeriu je. për mua je një 0 në këtë studio.

Jurgen: Në radhë të parë duhet respekti.

Mikela: Nuk kam fare respekt për ty.

Jurgen: Ti je nga ato femra që shet veten për 5 mijë lekë moj Mikela mos më trego mua ti.

Mikela: Çfarë the ti mo? Nuk e toleroj fare këtë.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel