Ritvana ka braktisur studion, pas debatit që pati me opinionistin Arjan Konomi.

Një festë në të cilën ishte edhe MIkela ishte çështja e debatit, ndërsa opinionisti i tha Ritvanës se nuk do të bëhet asgjë nëse nuk mbledh mendjen, pasi vetëm po shkel rregullat e programit.

“Nuk mund të lejoj që të përmendet puna ime dhe jeta ime jashtë, i kam thënë edhe Olsës”, tha Ritvana dhe më pas hoqi mikrofonin. Ajo la studion dhe Argjendi e ndoqi duke i thënë se nuk mund të largohej pasi s’kishte bërë asnjë faj.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel