Në takimin me Brunon, Alvisa zbuloi se është hera e parë që i gatuan dikush.

Ndërsa Hyseni ndërhyri duke thënë se ishte gënjeshtër dhe tregoi se kanë bashkëjetuar për 1 vit e gjysmë. Kjo nxiti reagimin e ashpër të Alvisës, e cila e pyeste vazhdimisht se kur i ka gatuar…

Hyseni: Kam 5 muaj që jetoj vetëm se kam bashkëjetuar me Alvisën.

Alvisa: Po motra dhe mbesa.

Hyseni: Jo nuk është e vërtetë. Kemi pasur bashkëjetesë për 1 vit e gjysmë.  Jetoj vetëm. Ka vetëm 2 javë që ka ardhur mbesa.

Alvisa: Mirë çfarë më ke gatuar ti?

Hyseni: Përveç atyre që kemi gatuar bashkë, kam gatuar dhe vetë.

Alvisa: Çfarë ke gatuar? Se mos më ngatërron me ndonjë tjetër?

Hyseni: Po po.

FOTO GALERI
2/10

Top Channel