Bruno kishte përgatitur makarona për Alvisën, e cila ishte kujdesur që të zgjidhte gotën e verës.

Alvisa e zbuloi që në fillim se ishte hera e parë që dikush gatuante për të. Më pas, filluan prekjet me duar dhe nuk munguan puthjet në faqe.

Të dy dukeshin shumë të afërt me njëri-tjetrin dhe për këtë thanë se ndikonte edhe “gota e verës”.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel