Teksa kryebashkiakja e Shkodrës Voltana Ademi flet për lirimin e hapësirave publike, top Channel pa nga afër se si është situata në terren e rrugëve dhe trotuarëve në Shkodër.

Ndërkohë që rrugët dhe trotuaret janë të bllokuara, dhjetra dyqane si kjo në tregun e Rusit janë boshatisur, sepse disa tregtarë kanë preferuar të mos paguajnë taksa për të shitur në rrugë.

Top Channel