Mikela i ka bërë të qartë Brunos se nuk e njeh aspak dhe nuk është i aftë që ta zbusë. Ndërsa Bruno i është përgjigjur se nuk është në kopsht zoologjik dhe i tha Mikelës se të bërtiturat i ka të kota pasi është e zbutur.

Bruno: Më pëlqen të shkoj në brendësi të njerëzve se jashtë si kallëp të merr në qafë.

Mikela: Më ke ardhur ndonjëherë të më flasësh? Askush nuk e njeh Mikelën e vërtetë. Jeni përpjekur të nxirrni anën time më negative, por kush është i aftë të më zbusë? Nuk je i aftë të më zbusësh mo Bruno.

Bruno: Pse të dukem nga ata në kopshtin zoologjik me kamxhik? Ti e zbutur je, bërtet kot.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel