Sot në Exclusive do të ndiqni dokumentrin Opera e Tiranës.

Një vështrim historik bazuar mbi të dhënat, kujtimet dhe mbresat e disa artistëve që kaluan aty një pjesë të madhe të jetës së tyre.

Dokumentari përfshin periudhën nga fillimet e Teatrit të Operas në vitet 50 deri në vitet 90, duke pasur parasysh që kjo periudhë përfaqëson atë pjesë të historisë së teatrit që për shkak të rrethanave historike pati një ndikim të madh në disa breza.

Top Channel