Kampioni special i arteve marciale/ Safet Plangaj sportit me aftësi të kufizuar mori medaljen e artë

26/09/2021 19:54

Safet Plangaj, i riu nga Shkodra u shpall kampion, ne kampionatin e Pare Ndërkombëtar të Submission Grappling, qe u organizua nga Federata Shqiptare e Arteve Marciale.  Në kushte jo të barabartë me te tjerët, pasi ai është më aftësi të kufizuara, arriti të fitojë dy ndeshje dhe medaljen e arte.

Trajneri Elion Puka thotë se sportisti i tij, është një motivim dhe inspirim për të gjithë. Plangaj ka një mesazh për të gjithë shoqërinë.

Kampioni, numëron disa medalje të arta ne sportet e gjimnastikës dhe bodybuilding teksa tani ëndërron që të përfaqësoje Shqipërinë ne arenën ndërkombëtare ne artet marciale.

Top Channel