Pogradec, turizmi ende pa standarde/ Rruga kryesore në anë të liqenit është e dëmtuar! Bregu nuk pastrohet

24/09/2021 15:13

Pogradeci është një qytet që premton shumë në turizëm për shkak të liqenit.

Por pikërisht liqenin për të cilin pushuesit shkojnë në Pogradec, autoritetet nuk e mirëmbajnë dhe lënë pa pastruar ndërkohë që edhe një nga rrugët kryesore në anë të tij është në gjendje shumë të keqe.

Top Channel