Ritvana ka zbuluar se ka komunikuar një natë me Argjendin, i cili i ka kërkuar që të takohen.

Ajo tregoi se pranoi vetëm për ta provokuar, ndërsa Argjendi tha se kishte nevojë ta takonte. Por takimi nuk u bë sepse Argjendi nuk donte të thyente akoma më shumë rregullat e programit.

Ritvana: Argjendi kur ka pasur të xhirojë takimin me Mikelën më ka marrë në 2 të natës dhe më ka thënë që donte të më takonte. Kishte nevojë ai të fliste me mua. Nuk u takuam se reflektoi dhe Argjendi. Ishte bisedë shumë e shkurtër. I thashë “po” për ta provokuar. Mendoja se Argjendi po bënte lojë shumë të pistë. Doja ta filmoja.

Argjendi: Seriozisht e ke ti?

Ritvana: Po. Pse do të vish në 2 të natës?

Argjendi: Unë jetoj vetëm. Jam ndjerë pak i vetmuar. Këtu në Tiranë nuk njoh njerëz dhe Ritvanën e kam shumë xhan, e pëlqej shumë dhe pata nevojë të rri me të. Njëherë më tha është shumë vonë, pastaj më tha hajde më merr. Më pas logjikova dhe thashë jemi në një program, rregullat nuk dua t’i thyej më shumë, prandaj nuk kam ardhur.

FOTO GALERI
1/7

Top Channel