Takimi i Dorit dhe Alvisës nuk shkoi siç pritej, ku ai dukej shumë i ndrojtur.

Ada ka komentuar takimin mes tyre duke hedhur kunja drejt Edit, djalit me të cilin ka zhvilluar edhe një takim.

Vajza e ka konsideruar djalë të sinqertë Dorin, i cili i tha se kishte interes edhe për vajzat e tjera që t’i njihte.

“Unë e vlerësoj faktin që ai tha se unë kam interes edhe për vajzat e tjera, më pëlqeu fakti që ai ishte i sinqertë. Duhet me e vlerësu edhe këtë gjë s’duhet të jetë vetëm fasadë”, ka thënë Ada, duke parë Edin.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel