Albin ​Kurti sot thërret mbledhjen e Këshillit të Sigurisë Kombëtare

29/08/2021 13:48

Për shkak të numrit të lartë të rasteve të vdekjeve dhe të të infektuarëve me COVID 19, kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka anuluar udhëtimin për në Alpbach të Austrisë, ku ishte i ftuar të marrë pjesë në Forumin Evropian Alpbach 2021.

Sipas njoftimit të Qeverisë, sot pasdite kryeministri Kurti do të thërras mbledhje urgjente të Këshillit të Sigurisë Kombëtare të Kosovës.

“Për orën e mbledhjes do të njoftojmë së shpejti”, thuhet në njofitm.

Top Channel