Pelegrinazhi në Malin e Shenjtë të Tomorit vijon edhe ditën e sotme, ku rreth 300-400 mijë pelegrinë nga e gjithë Shqipëria, diaspora e bota mblidhen në Teqenë e Kulmakut.

Festa e Shenjtë e Bektashinjve ka nisur që në datën 18 gusht dhe pritet të zgjasë deri me 25 gusht.

Qytetarë kanë  kryer ritet duke mbajtur radhë me njëri tjetrin.

Top Channel