Izraeli miraton dozën e tretë të vaksinës kundër COVID-19 për mësuesit dhe personat mbi 40 vjeç

20/08/2021 09:51

Qeveria izraelite dha miratim për zbatimin e dozës së tretë të vaksinës kundër koronavirusit për mësuesit dhe personat mbi 40 vjeç.

Bordi Këshillues për vaksinën dhe kontrollin e pandemisë COVID-19, mori vendim që të zgjerojë grupet mbi të cilët do të aplikohet doza e tretë e vaksinës kundër COVID-19.

Sipas kësaj, doza e tretë mund të aplikohet për mësuesit dhe personat e moshës mbi 40 vjeç.

Pas vendimit, kryeministri Naftali Bennett njoftoi se këtë mëngjes do të marrë dozën e tretë.

Top Channel