Dëmtohet një prej fiderave në Kashar, ndërpritet energjia në disa zona

19/08/2021 09:53

Si pasojë e dëmtimit të një prej fiderave të NST në Kashar ka mbetur pa energji elektrike një pjesë e zonës industriale në autostradë nga Qafa e Kasharit deri në Vorë.

Grupet e punës së OSSH kanë mbërritur menjëherë në terren dhe po punojnë për riparimin e fiderit dhe rikthimin e energjisë.

Njoftimi i plotë i OSHEE:

Si pasojë e dëmtimit të një prej fiderave të NST Kashar nga një subjekt privat, ka mbetur pa energji një pjesë e zonës industriale në autostradë nga Qafa e Kasharit deri në Vorë.

Grupet e avarisë së OSSH #Tiranë janë në terren dhe po punojnë për riparimin e fiderit dhe rikthimin e energjisë tek të gjithë abonentët që kanë mbetur pa energji.

Top Channel