Rruga e vështirë drejt pikës turistike për në parkun e Qafë Shtamës, qytetari për “Ti Raporton”: Skandal, askush s’ka vënë ‘dorë’! (FOTO)

01/08/2021 17:45

Një rrugë që mund të çlirojë potenciale të rritjes ekonomike dhe mirëqenies të zonës është e shkatërruar!

Një qytetar shkruan në rubrikën ‘Ti Raporton’ për të përcjellë shqetësimin e tij në lidhje me infrastrukturën rrugore që të çon në parkun kombëtar të Qafë-Shtamës.

Siç duket edhe nga pamjet, kjo rrugë aktualisht është tërësisht e amortizuar dhe shumë e prishur, duke krijuar mjaft peripeci për drejtuesit e automjeteve.

“Rruga është skandal, nuk kanë vënë dorë fare në këtë rrugë”, shkruan qytetari bashkangjitur fotove.

Zona e Parkut të Qafë-Shtamës është e pasur me burime ujore. Uji është përdorur nga komunitetet lokale kryesisht si burim kryesor i uji të pijshëm si dhe të aktiviteteve të tjera të ujit, ujitjes dhe rekreacionit.

FOTO GALERI
2/9

Top Channel