Në të gjithë vendin janë ndezur vatra zjarri ku herë pas here kanë marrë edhe përmasa të frikshme, por fatmirësisht nuk raportohet për persona të lënduar.

Kështu zjarrit nuk i kanë shpëtuar as pyjet e Ishmit në Durrës.

Në temperaturat e larta të ditëve të fundit, zjarrfikësit e Durrësit vijojnë luftën me flakët për të shuar vatrat e ndryshme të zjarrit në bimësinë e zonës.

Një sipërfaqe prej mbi 5000 m2 me shkurre, bimësi të ulët dhe shkozë është djegur në zonën e Shetajt në Ishëm, ndërsa vatrat e zjarrit në Rrushkull janë vënë nën kontroll.

Shetaj ndodhet në veriperëndim të Durrësit, pranë Gjirit të Lalëzit. Nga zjarret ka pasur dëmtim në pyje, po jo në banesa.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel