Territoret e shteteve janë të ndara, ndërsa ekzistojnë harta të mënyrave të ndryshme.

Ka nga ato më të zakonshmet deri tek ato më të pazakontat dhe të veçantat, në mënyrë që të zgjerojmë mendjet tona për dizajnet estetike.

Në faqen e Bored Panda mbi 1.5 milionë persona kanë dërguar hartat e veçanta të tyre, ndërsa gjeometri Patrick McGranaghan është marrë me vlerësimin e hartave.

 

FOTO GALERI
1/16
Harta botërore LEGO

Top Channel