Është gjithmonë mahnitëse të ‘udhëtosh në kohë’ për të parë se si dukeshin të famshmit tanë të preferuar në moshë të re, para se të bëheshin të famshëm.

FOTO GALERI
1/17
Linda Hamilton në moshën 29 dhe 63 vjeç

Top Channel