Biznesmeni gay, Elton Ilirjani, së fundmi ka postuar një video tepër provokuese në rrjete sociale!

Në videon e ndarë me ndjekësit e tij, Eltoni shfaqet duke mbushur me karburant makinën, i mbështetur pas saj dhe duke marrë poza sensuale.

“Gaz”, shkruan Eltoni bashkangjitur videos.

Elton Ilirjani, i quajtur ndryshe si gay amerikan i Ballkanit ka hequr pluhurin e refuzimit dhe përbuzjes me të cilën u përball për pjesën më të madhe të jetës së tij dhe mori identitetin e të plotë në Shtetet e Bashkuara.

Duke ardhur nga Tepelena e Shqipërisë, një shoqëri që akoma nuk ka pranuar shumë mënyra të jetës që njerëzit i duan, Eltoni e kishte të vështirë të përshtatej dhe të bënte një jetë që nuk përfaqësonte plotësisht thelbin dhe identitetin e tij.

Në vitin 1991, si një djalë njëmbëdhjetëvjeçar, Elton Ilirjani mori gjërat me babanë e tij dhe doli hapur si homoseksual. Në atë kohë, Shqipëria drejtohej nga ish-komunistët dhe siç pritej, ai u prit me kritika dhe dënime.

FOTO GALERI
1/14

Top Channel