Blogerja Iva Tico ka ndarë një “sekret” lidhur me konsumimin e alkoolit.

E ftuar në emisionin “Ftesë në 5”, ajo u shpreh se tanimë nuk dehet thjeshtë pasi i ka mësuar “hilenë” pijës, duke shtuar me shaka se mund të dehë edhe në burrë.

“Dikur i përzieja! Tani mund të deh dhe një burrë. Jo gjej dhomën por…Sekreti që të mos dehesh është; mos ta përziesh; të pish alkool të mirë; pa sheqerna; të mësohesh me një pije. Unë pi si burrë! Por duhet pirë dhe shumë ujë. Mund të vazhdoj deri në 5 të mëngjesit,”-tha ajo.

Top Channel