“Hanë kërpudha dhe i thajnë në cepa pemësh”/ Fotografi shkrep pozat perfekte të ketrave dhe tregon fakte interesante rreth tyre

13/07/2021 09:46

Sa herë shohim një ketër të egër, duam të shkrepin një foto por rrallë herë ia dalim.

Kafshët e vogla e të shpejta largohen sapo ndjejnë që një rrezik po i afrohet.

Johnny Kääpä, një fotograf suedez, ka fatin të përjetojë rregullisht magjinë e ketrave të kuq. Ai kaloi vite duke u miqësuar me ta në pyjet e Suedisë.

Kääpä i tha Bright Side se një fakt interesant në lidhje me ketrat është se ata hanë kërpudha dhe madje i ruajnë dhe i thajnë ato në majë të cepave.

FOTO GALERI
1/20

Top Channel