Është mbyllur pjesa e parë mes Brazilit dhe Argjentinës me avantazhin e këtyrë të fundit.

Në këto 45 minuta Brazili kontrolloi lojën duke mbajtur topin më shumë se kundërshtarët dhe duke krijuar mundësi, por jo aq të pastra për të shënuar.

Për Argjentinë mjaftoi goli i shënuar në minutën e 22 nga Di Maria.

Top Channel