Stela dhe Çimi u deklaruan për njëri-tjetrin dhe dolën sot çift nga emisioni.

Në takimin e fundit para kamerave, Stela vendosi t’i prezantojë Shkëlqimit lagjen kuk është rritur në Vlorë.
Në atë kohë, këtu ka qenë shumë e bukur. Ishin pallatet e oficerave, sepse babi ishte oficer. Tani kam shumë emocione, jam nostalgjike”, tha Stela.

Çimi vlerësoi këtë rrëfim të sinqertë të partneres së tij tashmë.
Isha kureshtar të të shihja ku ke lindur, ku ke kaluar ditët më të bukura të fëmijërisë”, tha ai.

FOTO GALERI
1/22

Top Channel