Samiu dhe Linda, një prej çifteve më të dashura në Për’Puthen +40 zhvilluan takimin e tyre të fundit në emision.

Të përqafuar dhe të dashur me njëri-tjetrin ata kaluan shumë momente të bukura.

Të shtrirë nën dritën e hënës ata folën por jetën dhe për ato që i pret.

Të dy shprehën pëlqimin për njëri tjetrin e cila vërehej edhe në sytë e tyre.

FOTO GALERI
2/10

Top Channel