Olti dhe Lindita zhvilluan një takim mes tensioneve dhe debateve disa ditë më parë në “Për’puthen +40”.

Lindita refuzoi të dalë në takim me Oltin, duke thënë se refuzimi vjen për shkak të sjelljes së tij.

Ndërsa sot, moderatorja Bora Zemani pasi vuri në dukje mungesën e të dyve, sqaroi se “Olti dhe Lindita nuk kishin më një histori”. Ata nuk janë bashkë, ndërkohë që në emision deri tani kanë dalë çift Iliri me Gilbertën dhe Samiu me Lindën, ndërkohë që “Për’puthen +40” është të ditët e fundit.

Top Channel