Mbi 6 mije te qytetit te Milotit prej 4 ditesh kane mungese te ujte te pijshem si pasoje e djegies se pompes kryesore qe furnizon qytetin.

Ne keto temperatura teper te larta situata veshtiresohet dhe me teper per banoret e qytetit te milotit te cilet tregojne se eshte nje problem qe perseritet shume shpesh.

Adminiatratori i Milotit Dritan Preci, tregon se pompa eshte shume e vjeter ndaj dhe eshte derguar per riparim.

Banoret ne keto dite te nxehta deri ne venjen ne pune te pompes jane te detyruar qe ujin ta blejne.

Top Channel