Fobia më e madhe e Samiut është lartësia, por Linda i falë qetësi dhe siguri me praninë e saj në takimin e fundit në “Për’Puthen +40”.

Ai arriti të hipte në kalë pas insistimit të Lindës. Të dy shijuan kohën me njëri-tjetrin teksa bënin hipizëm.

Linda dhe Samiu dukeshin shumë të afërt me njëri-tjetrin ndërsa argëtoheshin edhe me kuajt, një ndër krijesat më inteligjente sipas Samiut.
Linda u shpreh se edhe ajo ka një fobi, pasi nuk mund të rrijë në vende shumë të mbyllura.

FOTO GALERI
1/8

Top Channel