Fillon rehabilitimi i i plotë i aksit Vau Dejës–Fushë Arrëz–Fushë Dukagjin

07/07/2021 15:23

Rehabilitimi i plotë i aksit Vau Dejës–Fushë Arrëz–Fushë Dukagjin ka filluar duke rritur sigurinë rrugore dhe standardin.

Kryeministri Edi Rama ka apublikuar pamje nga ky aks duke theksuar se do të përmirësohet me të gjitha elementet e infrastrukturës rrugore.

“Ka filluar rehabilitimi i plotë i aksit Vau Dejës–Fushë Arrëz–Fushë Dukagjin, duke rritur sigurinë rrugore dhe standardin. Këto ndërhyrje synojnë përmirësimin e këtij aksi me të gjitha elementet e infrastrukturës rrugore”, shkruan Rama.

Top Channel