Vendet vakante në Gjykatën Kushtetuese, 9 gjyqtarë bëjnë kërkesë për të konkuruar

06/07/2021 13:51

Gjykata e Lartë ka bërë kërkesë për tre vendet vakante të Gjykatës Kushtetuese që duhen plotësuar nga GJL.

Sipas Gjykatës së Lartë, për të konkurruar në këto pozicione janë paraqitur 9 kandidatura, ndersa dokumentacioni do te vlerësohet nga Këshilli i Emërimeve në Drejtësi.

Kandidatët që kanë paraqitur kërkesë janë:

1. Albert Demirneli (për vendin vakant të krijuar nga largimi i z. Fatmir Hoxha);

2. Alket Jaupi (për vendin vakant të krijuar nga largimi i z. Fatmir Hoxha);

3. Dhimitrula Spiro (për vendet vakant të krijuar nga largimi i z. Fatmir Hoxha dhe zj. Vitore Tusha);

4. Ervin Karamuço (për vendet vakant të krijuar nga largimi i z. Fatmir Hoxha, zj. Vitore Tusha dhe z. Gani Dizdari);

5. Helena Papa (për vendet vakant të krijuar nga largimi i z. Fatmir Hoxha dhe zj. Vitore Tusha);

6. Saimir Visha (pa specifikim për cilin nga vendet vakant);

7. Sandër Beci (për vendet vakant të krijuar nga largimi i z. Fatmir Hoxha dhe zj. Vitore Tusha);

8. Vatë Staka (për vendet vakant të krijuar nga largimi i z. Fatmir Hoxha dhe zj. Vitore Tusha);

9. Zhaklina Peto (për vendet vakant të krijuar nga largimi i z. Fatmir Hoxha dhe zj. Vitore Tusha).

Top Channel