Një zjarr masiv ka përfshirë kodrën lindore të qytetit të Lushnjes.

Zjarri ka përfshirë një sipërfaqe të konsiderueshme me ullinj, në vendin e quajtur kodra e Vainit.

Duke qenë se terreni është i vështirë dhe mjetet e zjarrfikëses kanë të pamundur futjen në zonë.

Temperaturat e larta dhe era kanë bërë që zjarri të përhapet, duke krijuar vatra të reja.

Top Channel