Puntata e sotme e Pr’Puthen +40 është nga më të veçantat.

I gjithë minutazhi iu kushtua Ilirit dhe Gilbertës, çiftit të parë të deklaruar në Për’Puthen.

Disa prej momenteve të tyre në emision u rikthyen shoqëruar me batuta dhe të qeshura.

Sot është dita e fundit e tyre në emision pasi dolën çift dhe të përputhur.

Një kërcim romanik mes tyre u shoqërua edhe me puthje e buzëqeshje.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel