Lindita dhe Olti u përballën në studio ditën e sotme për të sqaruar të gjitha keqkuptimet mes tyre dhe për të dalë në një përfundim nëse kanë ndjenja apo jo për njëri-tjetrin.

Lindita e ka refuzuar për të dalë në takim, ndërsa është shprehur se shkaku është sjellja e tij.

Lindita: Nuk po të ftoj në takim është një përballje

Olti: Kam një shpresë akoma.

Lindita: Hyrja jote ishte e bukur ishte interesante, takimet i kemi pasur shumë të bukura, por fillova të tërhiqem u stepa nga mënyra jote e sjelljes me vajzën që t’i ke në krah.

Olti: Unë nuk kam asnjë vajzë në krah, pavarësisht që ty të kanë ardhur telefonata, mesazhe. Nuk më intereson se cfarë të shkruajnë ty.

Lindita: Mos ka lind ndonjë ndjenjë për mua?

Olti: Ka lind një ndjenjë pavarësisht se ti je e tërhequr.

Lindita: Pse nuk arrite të ma fitosh zemrën.

Olti: U dorëzove shumë shpejt pasi pe foton.

Olti: Unë kam ndjenja për ty dhe dua të dal i përputhur me ty.

Lindita: Më preke në moral dhe më preke më ke përmend kallomin e stërkallomin.

Olti: Po i rikthehesh atyre prap?

Lindita: Të pëlqej me shtu numrin?

Olti: Unë do hap një kalibër të ri se nuk kemi më moshë për ato.

Olti: Çfarë do bëjmë ne të dy vajzë e dashur?

Lindita: Ti mund të jesh shumë djalë i mirë por jo për mua. Nuk dua të bëj një takim me ty.

Olti: Po dakord.

Lindita: Nëse s’do të kishin ndodhur ato ne mund të kishim dalë të përputhur.

Olti: Do më japësh mundësi të njihemi?

Lindita: Jo. Jam aq vajzë e zgjuar që me tre takime e njoh mashkullin që kam përballë.

Olti: Nuk jam dakord me ty.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel