Mali i Tomorrit në flakë për të gjashtën ditë! Terreni i vështirë dhe era vështirësojnë punën e zjarrfikësve

03/07/2021 16:41

Zjarri që nisi në Malin e Tomorrit gjashtë ditë më parë, vazhdon të djegë qindra hektarë pyje.

Grupet zjarrfikësve vazhdojnë punën për shuarjen e zjarrit, por terreni i vështirë dhe era ka ndikuar në përhapjen e flakëve dhe shtimin e vatrave të reja.

FOTO GALERI
1/18

Top Channel